Ingredientai:
- 24 austrės
- 50 - 75 g. sviesto
- 1 valgomasis šaukštas šviežių kapotų petražolių
- 50 g. tarkuoto kieto sūrio
- šviežių pjaustytų krapų
- garstyčių
- česnakų
- džiuvėsėlių
- keli citrinos griežinėliai
- druskos ir pipirų
Kruopščiai nuvalykite austres, atidarykite jų geldeles, išpilkite skystį, tada išimkite jas iš geldelių ir vėl nuplaukite.
Keptuvėje pakaitinkite sviestą ir sudėkite petražoles, krapus, garstyčias, česnakus ir gerai išmaišykite.
Įberkite prieskonių ir palikite mišinį atvėsti.
Pripildykite geldeles šio šalto mišinio ir ant jų uždėkite austres. Ant viršaus pabarstykite takuoto kieto sūrio ir džiuvėsėlių.
Ant kiekvienos austrės uždėkite po gabalėlį sviesto ir kepkite 5 minutes 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Papuoškite citrinos griežinėliais.
Komentarų apie "Apkeptos austrės " - 0
Parašyk komentarą
Vardas:Tavo komentaras:
Įvesk saugos kodą iš paveiksliuko: